top of page

Veelgestelde

Vragen

 • Hoe snel wordt mijn bestelling verzonden?
  Wij doen er alles aan om boeken binnen de 2 dagen te verzenden. Door corona of thuiswerkdagen kan dit uitzonderlijk tot 5 werkdagen duren.
 • Hoeveel bedraagt de verzending?
  De verzendprijs wordt op verschillende niveau's berekend zoals gewicht, grootte, verzendmethode en land. De verzendprijs starten vanaf 5 euro voor verzending naar een postpunt of 6,5 naar een thuisadres. Afhalen op ons kantoor is uiteraard gratis.
 • Ik wens een grote bestelling te plaatsen. Hoe doe ik dit best?
  Je kan ons het best bereiken via e-mail. Wij geven je dan een correcte indicatie van de verzendkosten, want deze is afhankelijk van het gewicht en de grootte.
 • Kan ik korting krijgen?
  Als BVLO-lid geniet je automatisch van een kortingstarief, hiervoor kies je de optie BVLO-lid. Wij controleren nadien of je lid bent bij BVLO. In ons magazine of in de nieuwsbrief van BVLO kan je regelmatig wel eens een actie of een kortingscode voorbij zien komen. Hou deze dus zeker in de gaten. Als hogeschool of universiteit kan je voor een groepsaankoop ook steeds rekenen op een faire korting voor jullie studenten. Neem hiervoor contact met ons op via e-mail.
bottom of page